Translate

20. november 2010

20.11.10 Førjulsaktiviteter

Tradisjons- og kvalitestprodukter fra
pølsemaker Bjørge

I dag har jeg vært hos pølsemaker Bjørge og hans stab på kjøttpakking. 

Bjørge og gjengen går rett inn i rekkene med gamle klassikere snart, - for oss i Kristiansund Atletklubb,- som Butleren lille julaften, Tante Pose og Jul i skomakergata. En tradisjon har det også blitt for de som kjøper Angus Gaupsets julekartong med kjøtt til jul.

Pølsemakeren  føyer seg derfor fint inn i rekka til klassikerne for oss Nordmøringer

Vi må bare dit,- ja for å handle og gjøre dugnadsinnsats for KAK.
Kjøttkartonger som vi leverer ut til jul med bare gode kvalitetsvarer;-)



 Svinekam


Pinnekjøtt



Nylagde medisterkaker



Ribbepakking


Pølsemakeren sjøl



Grisen hyler ikke lenger...




Fenalår og pinnekjøtt





 Kjøttprodukter i disken


Mer kjøtt ;-)



1 kommentar:

  1. I love long traditional crafts such as sausage making...the quality of ingredients and the time put into their craft shines through in the taste-YUMMY....and this goes for any traditional craft- baking and other food making crafts...the more love and time you put into it, the better the results!!

    SvarSlett