Translate

5. mai 2010

Påske 2010 - Langbakksetra - Averøya


Langbakksetra

Så bar det avgårde igjen da, til steder der det var nok snø og ikke sørpe og vått.  I Trollheimen var det mer enn nok, men også nok tåke som hang ned over fjellet.  Kulda var her og,- den laget de mest utrolige is/snøskulpturer på trær og istapper

Skituren gikk til Ondusfjellet, men med utrolig dårlig sikt valgte kjentkvinnen å snu. Vi gikk tilbake i våre egne spor . Utrolig lett å gå seg bort når sikten er lik null. En fin tur alikevell og det er godt å komme seg ut av sofakroken. 


Varden på Ondusfjellet


Stella og Mattis

AVERØYA - Skiturer i Averøyfjella

Kjæresten min
Tur familien;-) Sånne ting er topp!På tide å ta på skia her?
Oss to;-)
Martin.se


Sirikit og pappanSiste delen av påska 2010 var vi hjemme, og det var kjempelurt! Her var det sol og atter sol og vi fikk mange fine skiturer på Averøyfjella. En snørik og stabil vinter gjorde det slik at vi hadde skiføre hele påska ,- og sol. Vi gikk fra Helsetsetra - til Fagerfjellet. Denne dagen var det optimalt skiføre og herlig å renne ned;-))

Opp fjellet fra HelsetsetraFra Knokan mot Gulltanna


Folland/Vassdalen til Gulltanna i drømme-påskevær!!

Neste skitur gikk fra Folland/Vassdalen og opp til Gulltanna. På denne siden av dalføret var det litt mindre snø. Jeg gikk på ski der før påske og da var det bare topp og mye snø, - men sol hadde tatt godt og tint mye snø.
Etter å ha vært på Gulltanna kjørte vi ned mellom Gulltanna og Hagahornet. Det var mer snø og bedre føre ned der. Follandsveien ned på ski , blei ei utfordring;-) Vel nede ved bommen gikk vi veien videre til bilen som stod parkert ved pumpehuset ved Vassdalsvegen. En utrolig flott tur og godt for kropp og sjel. 

2 kommentarer: