Translate

5. mai 2010

SKITURER i Februar 2010

Skiturer i februarsol - Oppdal så klar!

Det ble skiturer tidlig i februar. Tantebarn kom fra Oslo og familie fra Kristiansun ble med denne helga. Langrennski og Vorarundt-tur med en spreking av en svenske på  sin første tur på langrennski,- ble helgas utfordring.
Det gikk kjempeflott med svensken på våre skiturer. Utrolig men sant, søta bror. Du var flink! Smøring av ski og lærte vi han;-))Hytta som vi bygde 2005På tur mot FinnpigganMat må en ha... det var kaldt her denne dagen.

Med nye toppturski som skulle utprøves, la vi optimistisk i veg i strålende solskinn innover fjella. Målet var årets første topp på 1532 m.o.h Finnpiggan. I 18 minusgrader labbet vi friskt innover det flotte fjellterrenget. Optimistiske som vi var, skulle dette bli en kjempetur og knall dag med et nytt turmål innen rekkevidde. I fjellet kan været endre seg raskt, noe det nettopp gjorde denne dagen. Med toppen i sikte og knappe 15 minutter igjen å gå,- kom den forbaskade tåka. Den ble så tjukk opp mot toppen at vi valgte og snu. Dette var første turen vår innover mot Finnpiggen,- og usikkerheten fikk oss til å snu nesa hjemover igjen. Fornuftig og vi har et turmål tilgode. Vi fikk en flott tur alikevell, selv om ikke toppen ble besteget denne gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar